SHOPPING: 3 times maison scotch

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCDrie weken terug heb ik een aantal hele mooie items gekocht van Maison Scotch. Ik was in een goeie bui en ik kon deze shirts niet laten liggen! Als eerste een witte trui met glitters erin geweven en een leren accent rond de hals en op de mouwen.  Deze trui is echt lekker warm en met die glitters heeft tie net iets extra’s!

Dan een luipaard print, wat ik eigenlijk nooit zou kopen maar ik vond het model echt zo leuk! De losse hals geeft een speels effect en ik ben echt dol op dit shirt! En doordat hij grijs is valt het luipaard gebeuren niet eens zo erg op! Als laatste een zwarte trui met glitter mouwen in een soort brons. Op de schouders een soort van vintage pailletten wat een feestelijk gevoel geeft als ik deze trui aan heb!

inmiddels heb ik alle truien al zo vaak aangehad, het zijn echt mijn favorieten geworden! Ook struin in nog steeds alle websites af waar ze maison scotch verkopen in de hoop dat ik nog wat moois vind in de sale!

Hebben jullie nog mooie items kunnen scoren in de sale?

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “SHOPPING: 3 times maison scotch”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: