MOVIE: Must sees

Al bijna 2 maanden heb ik niet over films geschreven, ik vond het daarom weer tijd voor wat trailers. Als eerste de film ‘ The wolf of Wallstreet’. Waarom ik deze film wil zien is een, omdat Leonardo di Caprio de hoofdrol speelt en twee, omdat de film zich deels afspeelt in de jaren 80! I love that! Deze film gaat over de oplichter Jordan Belfort die in de jaren 80 te veel geld verdiende en hier een zeer extreme levensstijl aan over hield.

De tweede film is Rio 2! Van het eerste deel van Rio heb ik genoten, soms is het zo lekker om een kinderfilm te kijken omdat er altijd wel wat stiekeme grapjes en morele verhalen in verborgen zijn. Nu gaat Blue samen met zijn meisje op zoek naar de rest van zijn soort! Heb je Rio al gezien, dan wil je automatisch ook Rio 2 gaan zien!

Film nummer 3 is ‘The butler’. Ook deze film speelt zich deels af in het verleden en daar houd ik van! Cecil Gaines dient 8 presidenten van Amerika en maakt heel wat historische momenten mee. Ook Oprah Winfrey speelt in deze film en in de trailer raakt het verhaal me al! Deze film is al te zien in de bioscoop vanaf 5 december. Als ik tijd heb wil ik deze film misschien wel gaan zien in de bios en anders zeker thuis!

Spreken deze films jullie ook aan?

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “MOVIE: Must sees”

  1. anothertool

    The wolf of wall street wil ik ook sowieso zien! Ik ben ook stiekem een fan van Leonardo Di Caprio. En het is gewoon ook ‘mijn soort film’ :) Maar de andere 2 lijken mij ook goed!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: