MUSIC: Drunk in love

tumblr_my45xyBQ5O1rqgjz2o1_1280

tumblr_my9g5oD5x91rqgjz2o1_1280

tumblr_myc1fdNVlx1rqgjz2o1_1280

Op 20 december verraste Beyoncé de hele wereld met haar visuele album! Ik heb het album direct gekocht toen ik de kans daarvoor had en sinds dien ben ik weer helemaal bevangen door het Beyoncé virus. Ik ben ook niet de enige want de hele wereld stond op zijn kop door de stunt van Queen B!

Ik heb natuurlijk een aantal favoriete nummers waarvan Drunk in love er een is! Ook de nummers Yoncé, Partition, Jealous en Rocket vind ik echt lekker om naar te luisteren. De clips die B heeft opgenomen zijn ook niet mis, elke video heeft een eigen boodschap en ik kan echt een uur lang naar mijn scherm staren en alle video’s achter elkaar kijken! Vandaag ook een aantal foto’s van haar eigen ‘blog’ omdat ik het af en toe gewoon heerlijk vind om een verschrikkelijk slijmende fan te zijn!

Zijn jullie fan van Beyoncé haar nieuwe album?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “MUSIC: Drunk in love”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: