NEW: Asics gel lyte 3

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCEerder heb ik jullie verteld dat ik op zoek was naar sneakers, het liefste Nike Air’s! Maar dan moesten het wel echt hele mooie zijn die niemand nog heeft binnen mijn vriendenkring! Toen ik een tijdje geleden met mijn zusje in de stad was paste ik een paar, gewoon voor de maat, in hele toffe kleuren! Nu wil mijn zusje dit model heel erg graag en ben ik niet iemand die alles hetzelfde koopt als haar zusje! Dus moest ik op zoek naar andere!

De vrijdag na kerst ging ik alleen naar de stad met een missie! Ik wilde sneakers kopen want ik was het zat om langer te wachten op het perfecte paar! Natuurlijk had ik al een heel tof model gezien op internet, even wat research gedaan en als ik ze tegen zou komen dan was het vrij zeker dat ik ze mee naar huis zou nemen! Zo gezegd zo gedaan!

Ik heb geen Nikes gekocht maar Asics, een merk waar ik niet vreemd van ben omdat ik al hardloopschoenen en hockeyschoenen van Asics in de kast heb staan! Deze sneakers zitten echt heerlijk, ze hebben een dikke zool en ze wegen helemaal niets! Hier kan ik gerust een hele dag mee lopen, dus echt top voor een stedentrip! Daarnaast ben ik verliefd op de kleuren combinatie! De zool heeft ook verschillende kleuren en dat geeft net iets extra’s!

Misschien is mijn voor keur van Nike wel overgegaan naar een voorkeur voor Asics! Ze zijn in ieder geval minder prijzig en ik zie tot nu toe meer mensen op Nike dan op Asics lopen, wat ik ook wel leuk vind!

Hebben jullie ook sneakers in de kast staan?

Liefs,
Nuria

8 Responses to “NEW: Asics gel lyte 3”

 1. Michelle

  Die sneakers zijn echt prachtig. Die kleuren zijn echt heel mooi. En als ze ook nog eens lekker lopen, dan heb je de perfecte gekocht. Ik heb zelf alleen wedgesneakers in de kast staan. xx

  Beantwoorden
 2. Dina

  Leuk! Ik ben benieuwd waar je ze dan mee combineert eerlijk gezegd. Ik heb geen sneakers. Sterker nog: ik heb vorige week voor het eerst sinds jaren platte schoenen gekocht.

  Beantwoorden
 3. Nanda

  Ik moet altijd een beetje lachen om je al uitroeptekens, ik zie al helemaal voor me hoe je dit verhaal zou vertellen haha. En je schoenen zijn tof, tenminste weer eens iets anders dan nike’s :)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: