SHOPPING: Irresistible sale

SONY DSC

SONY DSCIk ken mezelf, als iets wat ik eigenlijk al een tijd heel graag wil, ineens in de sale is dan kan ik het niet laten! Maar ook jasjes, tassen, schoenen, shirts die ik tegenkom in de sale, die zo leuk zijn en goed zijn afgeprijsd kan ik niet laten hangen! Zo ging het met bovenstaande items! De blouse van Maison Scotch had ik al eerder gepast maar was toen nog best wel duur. Van het weekend liep ik een van mijn favoriete winkels binnen en daar hing die nog maar nu met zo’n 50% sticker erop! Dan kan ik me dus niet inhouden! Ik vind de print echt heel erg tof, de stof is doorschijnend dus met een zwarte top eronder is het helemaal af!

Het jasje is van Object en daar zat ook zo’n beruchte 50% sticker op! Ik was al een tijdje op zoek naar een zwart jasje dat iets ‘anders’ heeft. Komt dat even goed uit, dit jasje heeft stoffen mouwen, het lijkt een klein beetje op tweet. En het lijf is heel soepel en glad! Perfect voor een avondje uit dus!

Schermafbeelding 2014-01-05 om 14.18.30

SONY DSCDe volgende twee zijn ook van die gevallen die je dan tegenkomt en waar je op slag verliefd op wordt! Massimo Dutti is een van mijn favoriete merken en daar loop ik eigenlijk altijd even naar binnen! De tas is perfect! Hij is van echt leer, heeft twee hengels, past om mijn schouder, kan je open ritsen waardoor hij was groter wordt, hij heeft de perfecte kleur ect. ect, Het jasje of vest, ben er nog steeds niet helemaal uit wat het nou is, is perfect voor de herfst. Hij is van wol en heeft gevoerde mouwen, ik zie mezelf al zitten op een terras met een glas wijn in de zon wanneer je nog net geen jas aan hoeft! Ik ben echt helemaal happy met mijn nieuwe sale shoppings!

Maar nu is het wel even genoeg geweest met al dat geshop! Ik wil heel graag op wintersport en als ik op dit tempo door blijf shoppen dan wordt dat nog knap lastig! Hebben jullie nog mooie items in de sale geshopt?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “SHOPPING: Irresistible sale”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: