LIKE: Flowers

SONY DSC

SONY DSCVerse bloemen, ik ben er gek op! Van mijn moeder kreeg ik op nieuwjaarsdag deze bloesem met amaryllissen. De bloemen zijn echt heel erg mooi uitgekomen en ze geven echt een fris gevoel! Een nieuw jaar met gestelde doelen en nieuwe ideeën. De bloesem is zo schattig! Vandaag heb ik helaas de bloemen we moeten gooien maar de bloesem staat nog! Ik denk dat ik er nieuwe amaryllissen bij doe, bloemen geven echt een soort gezelligheid aan ons huis!

Het is alweer zo’n tijd geleden dat ik wekelijks bloemen op de blog plaatste en ik vind het stiekem wel een gemis! Bloemen zijn vrolijk en fris en natuurlijk prachtig! Ik probeer wekelijks op de markt een bos verse bloemen te kopen maar dat lukt nog niet altijd! Soms staan ze langer dan een week en vind ik het niet nodig om nieuwe te kopen! Ik krijg ook zin in de lente van alle vrolijke kleuren! Allemaal voordelen dus!

Hebben jullie vaak verse bloemen in huis?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

4 Responses to “LIKE: Flowers”

 1. Mirte

  Ik vind het heerlijk om bloemen in huis te hebben. Zeker tulpen die geven mij een voorjaarsgevoel. Het nadeel van bloemen is dat ze vaak wel duur zijn. Je amaryllissen zijn prachtig, jammer dat ze niet meer staan.

  Beantwoorden
 2. Anne

  Die zijn mooi! Mijn ouders hebben altijd bloemen in huis. Vroeger had mijn moeder een bloemenkraam dus stond het huis en mijn slaapkamer extra vol met bloemen ;) Sinds ik uit huis ben koop ik bijna geen bloemen. Dat mis ik wel. Het geeft inderdaad iets fris en nu iets zomers, aan je huis!

  Beantwoorden
 3. michelleslillavarld

  Wij hebben echt bijna nooit bloemen in huis.. Dat vind ik zó jammer, want ik houd er echt van! Nog niet eens zo zeer de geur ofzo (want ik ruik heel slecht), maar het ziet er gewoon zo lekker gezellig uit :)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: