TRAVEL: The BIG Apple

25339_1273202668255_82181_n

25339_1273202428249_265383_nMet de KLM wereld deal weken is het onweerstaanbaar geworden om een ticket naar New York te boeken. Ik kan nu al bijna niet wachten tot ik weer een reis in het vooruitzicht heb! Met de KLM werelddeal weken kan je voor een prima prijs de grote oversteek maken. De foto’s heb ik gemaakt toen ik de laatste keer in New York was. Dat is inmiddels al 5 jaar geleden!!

Al twee keer eerder ben ik in NYC geweest dus ik heb wel al het een en ander gezien. Toch krijg ik er echt niet genoeg van en ga graag weer een keer terug. Als we dit jaar gaan dan wordt het voor mijn vriend de eerste keer dus we zullen alle grote bezienswaardigheden gaan bezoeken en daarnaast ook nieuwe dingen ontdekken. De eerste keer dat ik er was, was ik samen met mijn vader, toen was ik net klaar met de HAVO en 16 jaar!  De tweede keer met mijn vader, moeder en zusje, inmiddels 5 jaar geleden!

Ik ben de afgelopen dagen druk bezig geweest met het zoeken naar mooie en goed geprijsde hotels. Dit is nog niet echt makkelijk, want goedkoop wordt het niet maar ik wil ook niet in buiten het centrum slapen. Dat is dus nog een mooie zoektocht!

Zijn jullie al wel eens in New York City geweest? Zo ja, hebben jullie nog een hotel wat jullie aanbevelen?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “TRAVEL: The BIG Apple”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: