BEAUTY: Revitalash – the results

Op 8 december schreef ik mijn eerste artikel over Revitalash! Mijn wimpers waren na een jaar lang extentions minder lang en minder vol geworden en ik kon het niet laten om Revitalash te gebruiken. In dit artikel lees je hier meer over!

Inmiddels zijn er al 8 weken voorbij en heb ik braaf elke avond Revitalash gebruikt! De eerste weken was er echt nog geen verschil te zien en ik werd een klein beetje ongeduldig. Tot dat ik na een week of 4 verschil begon te zien! Niet veel maar mijn wimpers waren langer en met mascara was het weer een beetje zoals het was!

Ik dacht ik maak even van die mooie foto’s die andere meiden hebben gemaakt maar dit was toch lastiger dan verwacht haha! Op de foto’s die ik vandaag heb gemaakt zie je goed het verschil. Vooral de bovenste foto laat goed zien dat mijn wimpers echt langer en meer gekruld zijn! Op de onderste foto zie je ook wel verschil maar minder goed! Op alle foto’s draag ik geen mascara. Ik zal binnenkort ook een artikel schrijven waarin je goed kan zien hoe het eruit ziet met mascara!

Schermafbeelding 2014-01-18 om 10.44.53

Schermafbeelding 2014-01-18 om 10.46.15Vanaf nu ga ik niet meer elke dag Revitalash gebruiken maar om de dag! Het schijnt dat je wimpers dan op dezelfde lengte en dikte blijven. Als ik zou stoppen dan zouden ze weer terug gaan naar de vorm die ze hiervoor hadden en dat is nu juist niet de bedoeling!

Mijn ervaring met Revitalash is heel erg prettig, ik heb geen last gehad van donkere vlekken in mijn ogen of droge ogen. Dus als je het mij vraagt is het echt een super middeltje!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: