TRAVEL: Ready to ride

Frankrijk-Flaine-skigebied

getimage.ashx

getimage-1.ashxHet is definitief! ik ga dit jaar op wintersport!!! Ik kan niet omschrijven hoe blij ik ben met deze vakantie! ik verheug me op de rust, de ruimte, de zon, de sneeuw, de ontspanning, you name it! We vliegen naar Genève en  vanuit daar naar Flaine. Hier ben ik nog nooit geweest maar het schijnt een prachtig skigebied te hebben! Flaine zelf is niet heel indrukwekkend maar daar is ons gezelschap ook niet naar op zoek! Daarnaast heb ik vorig jaar natuurlijk een nieuw snowboard gekocht en ik kan echt niet wachten tot dat ik deze mag gaan gebruiken! 

Hierboven zie je een kleine impressie van waar wij in terecht gaan komen, niet slecht toch? Lange dagen maken, overdag lekker snowboarden, daarna nog een baantje trekken en dan uitpuffen in de sauna, hoe relax! 

Gaan jullie nog wintersporten dit jaar?

Liefs, 
Nuria 

Advertenties

5 Responses to “TRAVEL: Ready to ride”

  1. Yolande

    Klinkt goed!! Veel plezier op wintersport! Zelf ben ik nog nooit op wintersport geweest, maar mijn vriend is een fanatieke snowboarder dus misschien komt daar ooit nog verandering in

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: