PERSONAL: To cut or not to cut..

Schermafbeelding 2014-01-22 om 19.50.23Ik ben gehecht aan mijn haar! Al meer dan 10 jaar kom ik bij dezelfde kapper en laat ik niemand anders mijn haar knippen. Van mezelf heb ik krullen dus wanneer er te veel afgeknipt word ben ik zo bang dat het veel te kort is als het opkrult. Toen ik jong was had ik lang haar en in groep 8 heb ik alles er in 1 keer af laten knippen. Je weet wel, een vlecht gemaakt en BAM de schaar erin! Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik mijn haar korter heb geknipt en het is nu op een prima lengte.

Toch ben ik steeds vaker aan het nadenken om mijn haar steeds een stukje korter te laten knippen. De vorige keer bij de kapper heb ik gevraagd om meer lagen te knippen en dat is me goed bevallen! Nu het kouder is heb ik eigenlijk altijd mijn warme winterjas aan en stop ik mijn haar lekker in mijn capuchon! En telkens als ik dat doe kijk ik naar mezelf en denk ik, ‘mmm een bob zou misschien ook wel leuk zijn’.

Een beetje op pinterest speuren en je hebt direct de smaak te pakken! Allemaal mooie kapsels waarvan ik denk dat ik dat ook wel wat vind! Het lijkt me makkelijk en chic, je kan er nog steeds van alles mee en het is weer eens iets totaal anders..

Toch ben ik een beetje bang, want mijn haar groeit niet zo hard en straks heb ik het geknipt en vind ik het niets, wat dan?! Ik blijf dus nog maar even kijken en laat me inspireren tot dat ik er echt klaar voor ben!

Hebben jullie al eens een grote knipbeurt ondergaan?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

3 Responses to “PERSONAL: To cut or not to cut..”

  1. Nienke

    Ik heb echt precies hetzelfde! Er was zelfs een periode dat ik banger was voor de kapper dan voor de tandarts.. Ze hebben het een keer zo verprutst! Maar heb toen toch weer een keer een bob laten knippen, wel iets korter dan op de foto’s maar dat is mij prima bevallen. Heb het nu weer lang, wat eigenlijk supersnel is gegaan!

    Beantwoorden
  2. Marjolein

    Ah lastig! Ik heb het één keer in een korte bob geknipt, maar dat was uiteindelijk niet zo’n succes. Toch heb ik er nooit echt spijt van gehad, nu weet ik ook weer dat dat niet zo mooi staat haha. Ik vind ’n lange bob heel erg leuk, maar het is altijd zo moeilijk om te bedenken hoe het bij jezelf staat als je naar al die foto’s van filmsterren kijkt haha.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: