FURRYFRIEND: The famous Takkie

Schermafbeelding 2014-01-25 om 10.48.41

Schermafbeelding 2014-01-25 om 10.51.19

Schermafbeelding 2014-01-25 om 10.50.32Bijna 2,5 jaar geleden haalden mijn moeder, zusje en ik mijn vader over om weer een hondje te kopen. Ik ben opgegroeid met een hele grote zwarte labrador thuis en nadat hij was overleden miste er wat in huis! Mijn zusje en ik zijn toen eigenlijk verliefd geworden op teckels! Takkie hebben we in Veenendaal gekocht en in oktober 2011 kwam hij echt bij ons thuis!

Het is echt een monstertje! Een typische teckel, blaft veel, is waaks en heel aanhankelijk! Toen ik nog thuis woonde en nog niet werkte kon ik hele dagen met hem knuffelen en lekker wandelen! Helaas is dat nu wel anders, gelukkig woon ik om de hoek en kan ik hem zo ophalen als ik dat wil.

Sinds kort heeft Takkie ook zijn eigen instagram account, echt zo schattig! Mijn zusje houdt het goed bij en zo zie ik nog eens wat hij zo de hele dag doet! Hij houdt eigenlijk vooral van slapen, spelen en eten! Zoals alle honden eigenlijk haha! En tot onze verbazing heeft hij al heel wat volgers en dat is het leuke want er zijn heel erg veel instagram accounts van kleine teckels! Zo kan je goed zien dat ze eigenlijk allemaal hetzelfde zijn! Dus als je het leuk vindt kan je Takkie volgen op instagram via Takkiedeteckel.

Liefs,
Nuria

Advertenties

6 Responses to “FURRYFRIEND: The famous Takkie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: