GADGETS: iPad mini

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCAl een tijdje ligt dit nieuwe speeltje bij ons thuis maar had ik nog geen moment gevonden om de iPad mini op nuriaarantxa.com te introduceren. Een paar weken terug had de mediamarkt een hele mooie aanbieding. Mijn vriend en ik hebben altijd gezegd: ‘Als we samen gaan wonen dan kopen we een iPad mini!’ Maar omdat er eerst heel wat andere spullen aangeschaft moesten worden kwam de iPad niet voor op ons prioriteiten lijstje!

Uiteindelijk hebben we in de eerste week van 2014 de iPad toch eindelijk gekocht! Ik moet zeggen dat ik het echt super makkelijk vind! Ik lees blogs erop, ik luister muziek, volg het nieuws, you name it! En ik denk dat ik er nog blijer van wordt als ik straks op wintersport ga want dan kan ik er lekker films op kijken!

De hoes die we hebben gekocht is niet een origineel van apple omdat we dat niet prettig vonden werken. Mijn zusje had al een iPad mini en met een ander hoesje dat goed functioneert en ook een leuk uiterlijk heeft. Mijn vriend besteld deze hoes online en was supersnel binnen en doet het prima! We zijn er helemaal blij mee! Ik ben benieuwd hoe ik hem zal gebruiken op vakantie, of ik hem wel echt zal gebruiken..

Hebben jullie ook een tablet?

Liefs,
Nuria

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: