MOVIE: Must sees – 2

the_monuments_men_56031662_st_4_s-high

Vandaag weer een blog met een aantal leuke films die ik graag zou willen zien.  The monuments men gaat over het redden van kunst in de Tweede Wereld oorlog. George Clooney is de regisseur, speelt zelf mee in de film en er zit nog een snoepje in deze film, Matt Damon! Hij is zoo leuk! De film speelt zich al tijdens de oorlog en gaat over kunst, twee heel interessante onderwerpen. Deze film wil ik daarom erg graag zien!

Trailer nummer twee: Delivery man. Deze film gaat over  David Wozniak (gespeeld door Vince Vaughn), die eigenlijk een puinhoop van zijn leven maakt. Tot het moment dat hij erachter komt dat hij, door een wissel in een kliniek, meer dan 500 kinderen heeft. Mooi in deze film is dat hij tot het inzicht komt dat hij voor al deze kinderen een positieve rol kan spelen! Echt een feel good movie, in de trailer heb ik echt een aantal keer goed moeten lachten!

De derde tralier is minder ‘leuk’, deze film 12 years a slave, gaat over een waar gebeurt verhaal van Solomon Northup (gespeeld door Chiwetel Ejiofor, bij mij niet bekend) wie als vrij man wordt geboren maar wordt misleid en wordt verkocht als slaaf. De trailer wekt al veel emoties op en deze film wil ik echt heel erg graag zien. Dit onderwerp vind ik erg interessant en ik wil er meer over weten. Misschien zijn films dan niet de beste manier maar voor mij wel een mooie manier!

Fijne dinsdag!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “MOVIE: Must sees – 2”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: