SHOPPING: Burton baby!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCOmdat ik nu al een aantal jaren weer op wintersport ga heb ik genoeg jassen, broeken, sjaals, wanten, thermo’s en fleece vestjes. Maar ik ken mezelf, altijd op zoek naar iets nieuws! Mijn moeder en zusje gingen naar de grote Daka outlet in Rotterdam en ik kon mezelf niet bedwingen, dus ging ik mee. In eerste instantie zag ik geen spullen die ik per se moest hebben! Gelukkig maar anders had mijn portemonnee helemaal leeg geweest!

Tot ik deze jas zag hangen, eenmaal gepast was ik overtuigd dat ik ‘m wel moest kopen! Het is in eerste opzicht niet een echte snowboardjas maar aan de binnenkant zit een sneeuwvanger, hij heeft genoeg vakjes en zakken om van alles mee te nemen. De binnenkant is goed gevoerd, ik kan m’n gezicht er helemaal in verstoppen als het koud is en hij is wat langer dus houdt ‘tie m’n billen lekker warm!

Eenmaal betaald keek ik op de bon en stond er dat ik €160,- voordeel had gekregen op mijn aankoop! Dat is nog eens leuk!! Ik kan niet wachten om ‘m aan te doen op wintersport en lekker van de piste af te glijden!

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “SHOPPING: Burton baby!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: