SNOWFEVER: Snow and sun!!!

imageimageimageimage
Het is hier geweldig! Ik kan er echt niets anders van maken! We hebben er inmiddels 4 volle dagen boarden/skiën opzitten waarvan twee met perfecte sneeuw en volle zon!! Helaas stormt het vandaag heel erg en sneeuwt het ongelofelijk hard, dus vandaag maar niet de piste op!

Dus heb ik vandaag even de tijd om een kort blogje te schrijven en wat foto’s met jullie te delen. De afgelopen twee dagen waren zo zonnig, zoals je kan zien op de foto’s hier boven. De eerste foto is het uitzicht vanuit ons appartement en ik weet nu al dat ik dit zo ga missen! Dan een selfie in de zon, ik heb toch elke dag m’n goggles op omdat de sneeuw het licht weerkaatst en dat niet heel relaxt is tijdens het boarden!

Op de derde foto de Mont Blanc, echt een prachtig uitzicht!! Vanaf het een na hoogste punt van het skigebied (2480meter) hadden we een prachtig uitzicht om deze beroemde bergtop! Dan de laatste foto samen met mijn zusje. Het leuke van dit skigebied is, is dat er veel bomen staan. Omdat deze nu helemaal besneeuwd zijn geeft dit echt een extra dimensie aan de pistes. We moesten dus wel even stoppen voor een foto!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “SNOWFEVER: Snow and sun!!!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: