NEW: Chloé eau de parfum

SONY DSC

SONY DSCAltijd als ik op een vliegveld loop wordt ik naar de parfums toe getrokken! Op het vliegveld van Rotterdam hebben ze voldoende keuze dus ik heb me goed vermaakt! Ik heb een aantal geuren thuis die ik echt heerlijk vind, maar ik ben alweer een tijdje op zoek naar iets nieuws. Na heel wat geuren geroken te hebben, viel mijn keuze op de geur een heerlijke geur van Chloé. Ik kende deze geur nog helemaal niet dus ik ben er helemaal blij mee! 

Het is een romantische geur en niet te zwaar.  De geur is samengesteld uit een melange van magnolia, pioenroos, lychee, amber, lelietjes en cederhout. Dat zegt me eigenlijk niet zo veel, ik vind het gewoon een hele fijne parfum! Het blijft lang hangen en dat is ook iets wat ik fijn vind! 

Kennen jullie deze parfum van Chloé?

Liefs,
Nuria 

Advertenties

2 Responses to “NEW: Chloé eau de parfum”

  1. sistersandthecitynl

    Het is een heerlijke geur! Ik wil ook nog eens een chloe toevoegen aan mijn verzameling.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: