PLOG: 17 feb 2014

Schermafbeelding 2014-02-17 om 10.29.15Vandaag weer tijd voor een PLOG, maandag was ik nog lekker vrij en vond ik het leuk om weer een PLOG te maken. Dus daar gaan we, ik werd heerlijk wakker, goed uitgerust en ik begon de dag met een goede kop koffie! Direct de tv aan voor de Olympische Spelen, yes ijshockey! Toen ontbijten, lekker twee eitjes gebakken, eigenlijk om er niet anders meer was!

Schermafbeelding 2014-02-17 om 14.38.30Na het ontbijt even bloggen en andere blogs lezen, na de vakantie had ik een kleine achterstand die ik nog moest inhalen! Daarna boodschappen doen, want de koelkast was echt zo goed als leeg. Nu weer vol ;) Verse tulpen in huis. De zon scheen zo lekker dat ik het ook wel weer leuk vond om een kleurtje in huis te halen. Dan weer een was in de machine doen, het lijkt wel alsof het nooit meer ophoud! Maar ja, als je zelf een week weg bent geweest en je vriendje ook een weekend weg was dan heb je automatisch iets meer was dan normaal!

Schermafbeelding 2014-02-18 om 20.26.15Na het wassen wilde ik even rustig zitten en een broodje eten, zelf maakte ik tonijnsalade en daar heb ik echt even van kunnen genieten! ’s Avonds maakte ik pasta carbonara, heerlijk en makkelijk! Ook keek ik tussen de maaltijden door nog de film ‘Hoe duur was de suiker’ wat een prachtige film! Na het eten heb ik met een vriendinnetje afgesproken om te gaan sporten. Dat was na mijn vakantie de eerste keer dat ik gebruik maakte van mijn abonnement. Lekker op mijn brommer heen en weer, makkelijk maar toch wel koud ’s avonds! Eenmaal thuis ben ik snel gedoucht en lekker gaan slapen, toen was de vakantie echt voorbij!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “PLOG: 17 feb 2014”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: