SNOWFEVER: It’s been amazing!

SONY DSC

SONY DSC

IMG_1399

IMG_4835

IMG_5022

IMG_4952Wat wil ik graag terug!! Vorige week zijn we terug gekomen, ik ben alweer een week in Nederland,maar het voelt alsof het al 3 maanden geleden is! Inmiddels heb ik alle foto’s en filmpjes op mijn computer staan en ik kan bijna elke dag wel weer kijken naar die mooie plaatjes! Vooral ook de gekke foto’s van mij en mijn zusje! Altijd als wij samen zijn doen we debiel, helemaal als we een week lang samen in 1 bed slapen en eigenlijk de hele dag samen zijn!

De bovenste twee foto’s zijn gemaakt bij het uitzichtpunt van de Mont Blanc. De sneeuw was geweldig en de lucht was blauw, een uitstekend moment voor een foto sessie! Eerst met de hele delegatie en daarna met m’n gestoorde zusje, haha! Ik mis het uitstappen uit de liften, ik mis het maken van selfies in de zon met m’n zusje! Ik mis m’n snowboard, dit ik weer heb moeten inpakken voor ongeveer een jaar en ik mis het wakker worden met een geweldig uitzicht op besneeuwde bergen!

Voor iedereen die nog naar de sneeuw gaat, heel veel plezier! En voor iedereen die al is geweest, missen jullie het ook zo?

Liefs,
Nuria

Advertenties

7 Responses to “SNOWFEVER: It’s been amazing!”

  1. Andrea

    Ik ga dit jaar voor het eerst richting de sneeuw voor een lang weekendje. Ook voor het eerst de ski’s op. Ik zie het nog niet helemaal voor me … hahaha

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: