NEW: Kusmi tea

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCThee, ik drink het graag en ook best wel vaak! Wat ik steeds meer zag was Kusmi tea. Toen ik op de lunchthaven van Geneve aan het shoppen was voor een cadeau voor het thuis front stuitte ik op een hele toren met Kusmi tea. Ik kon het dus niet laten om wat mee te nemen!! Ze hadden echt alle smaken en soorten, in grote en kleine blikken. Uiteindelijk heb ik bijna alle smaken mijn neus laten indringen en kon ik op het laatst niets meer van elkaar onderscheiden.

Ik heb uiteindelijk een torentje met 5 verschillende smaken gekocht, omdat ik erg benieuwd was naar de verschillende smaken. De smaakjes die ik nu thuis heb staan zijn, (van boven naar onder, op de eerste foto) groene jasmijn, russian morning #24, earl grey, kashmir tchai en earl gray met citrus vruchten (decaf). Tot nu toe heb ik 2 smaken geprobeerd, earl grey en russian mornings en het smaakt lekker!!

Wat ook wel leuk is was dat toen ik thuis kwam ik me realiseerde dat ik geen thee-ei had of een filter om de losse thee in te doen. Daarom ben ik deze week naar Dille & Kamille geweest en heb ik twee thee-eitjes gekocht en een pakketje met filters. En nu drink ik dus alleen nog maar Kusmi tea!

Drinken jullie ook Kusmi Tea?

Liefs,
Nuria

Advertenties

7 Responses to “NEW: Kusmi tea”

  1. Marloes

    Ah ja ik heb ook ooit een smaakje Kusmi thee gekregen, ZO LEKKER! Ik snap dus heel goed dat je die toren niet kon laten staan ;) x

    Beantwoorden
  2. Svenja

    Ik ben ook dol op thee, maar de thee van dit merk heb ik nog nooit gedronken, ben benieuwd. De verpakkingen zijn in ieder geval super cute!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: