WISHLIST: Esprit sportswear

Schermafbeelding 2014-02-28 om 20.21.10

Schermafbeelding 2014-02-28 om 20.22.04

Schermafbeelding 2014-03-03 om 19.29.58Zoals jullie misschien al door hadden ben ik al een tijdje niet meer aan het hockeyen. Sinds december ben ik geblesseerd, scheenbeenvliesontsteking. Een heel lang woord en ik kan wel gaan uitleggen wat het is maar ik kan beter zeggen hoe het voelt namelijk: pijnlijk!

Omdat mijn team sinds een paar weken weer aan het trainen is en ik nog niet het veld op mag heb ik een sportschool abonnement genomen. Fietsen en roeien mag ik namelijk wel! Nu heb je in de sportschool wel andere kleding nodig dan op het hockeyveld! Daarom ben ik gaan zoeken naar comfortabele en betaalbare sportkleding. Tijdens mijn zoektocht kwam ik op de website van Esprit terecht en tot mijn verbazing hebben ze daar echt leuke sportkleding!

Sportleggings, dat is echt iets waar ik aan moet wennen, ik ben namelijk voetbalbroekjes gewend. Het lijkt al snel op een hardloopbroek maar de modellen van Esprit vind ik er heel erg mooi uit zien! De broeken zijn van katoen met lycra waardoor het erg lekker zit, niet te strak maar ze gaan ook niet slobberen als je ze langer aan hebt. Ze hebben driekwart broeken maar ook lange broeken, skinny modellen en modellen met wijdere pijpen.

Ook de tops vind ik er heel erg comfortabel uitzien! Leuke kleuren en fijne materialen! Niet te strakke t-shirts, altijd fijn want ik moet toch nog een beetje mijn zwembandje verbergen, haha! Daarom maar vaker naar de sportschool gaan, hoe sneller die zwemband weg is hoe beter! En als ik dan weer het hockeyveld op mag dan heeft Esprit ook nog jasjes voor buiten. Ik ben niet zo’n hardloper maar het lijkt me heerlijk om een jasje aan te doen wanneer het nog niet zo heel erg lekker weer is.  Dus om het samen te vatten is de sportcollectie van Esprit van alle markten thuis en hebben ze voor de sporters onder ons ook genoeg leuke items in de collectie!!

 Hebben jullie sportkleding van Esprit in jullie kast hangen?

 Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “WISHLIST: Esprit sportswear”

  1. Evey

    Er zitten best leuke items tussen. Ben normaal nmlk niet zo van Esprit hehe, maar zo nu en dan vind je best leuke dingen tussen merken waar je in eerste instantie niet zo weg van bent XD

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: