LIKE: Things to put on a list..

Schermafbeelding 2014-03-06 om 21.47.43Na de wintersport heb ik tegen mezelf gezegd dat ik niet te veel mocht kopen, geen dingen die ik niet nodig heb en nog geen nieuwe kleding kopen nu alles net in de winkels hangt. Maar als ik niet mag kopen dan mag ik altijd nog kijken! Wat ik mooi vind en wat ik niet wil vergeten dat schrijf ik op of ik maak er een foto van! Vandaag dus een kort lijstje van items die ik heb bewaard.

– De nieuwe collectie van Maison Scotch, ik heb alweer een stuk of 8 items opgeslagen. Dit is nog maar een kleine selectie!
– Mooie hoge sandalen voor naar mijn werk, die heb ik nog niet in mijn schoenencollectie dus die mogen best toegevoegd worden toch? (Massimo Dutti)
– Tickets voor het concert van Beyoncé!!! Oooh wat ben ik zuur dat ik geen kaarten heb, heel misschien doe ik nog een bod op marktplaats want ik wil toch eigenlijk wel weer heel graag naar haar concert!
– Een paar Nike Airmax, deze uitvoering vind ik zo gaaf! Ik kan ze alleen nergens meer vinden :(
– Dan een nieuwe case voor mijn telefoon. Ik zag deze op blog voorbij komen en hij zit al in mijn digitale winkelmand, dus die komt er zeer binnenkort!
– Nu de zomer eraan komt vind ik het ook leuk om weer wat mooie armcandy aan te schaffen, ik heb natuurlijk nooit genoeg! Ik heb een tijd geleden samen met mijn zusje een armbandje van 4ever with everyone besteld en daar heb ik nu ook wel hele leuke nieuwe dingetjes gezien!

Krijgen jullie ook inspiratie en kriebels nu de zon weer wat meer schijnt?

Liefs,
Nuria

6 Responses to “LIKE: Things to put on a list..”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: