WISHLIST: ZARA

Schermafbeelding 2014-03-10 om 10.57.58

Schermafbeelding 2014-03-10 om 10.58.47De nieuwe collectie van ZARA is prachtig! Ik heb afgelopen maandag wel meer dan een uur in de nieuwe ZARA rondgelopen in Den Haag. Ook op internet heb ik al een paar keer goed de collectie bekeken. Bovenstaande items vielen me echt op en wil ik daarom met jullie delen. Helaas heb ik niet alles in de winkel zien hangen en daarom dus nog niet kunnen passen en bekijken.

Het witte jurkje vind ik echt heel erg mooi, voor naar mijn werk of voor een zwoele zomeravond!! De leren kokerrok vind ik echt geweldig! Ik heb ‘m gepast maar ik was nog niet overtuigd, misschien als ik de volgende keer goede schoenen erbij pas dat ik hem toch koop, want hij blijft in mijn gedachten zitten! Dan de ketting met ‘moertjes’, op de foto vind ik deze ketting echt tof! Helaas heb ik ‘m niet in de winkel gezien dus ik zal nog even moeten wachten tot ‘tie in de winkel hangt. Dan de jeans, ik vind boyfriend jeans zo gaaf en al helemaal met deze details! Helaas ook niet in de winkel dus ook hier moet ik nog even op wachten!

Wat ik wel heb gekocht zien jullie snel!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “WISHLIST: ZARA”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: