LIKE: Australian coffee

SONY DSC

SONY DSCKoffie, ik ben er dol op! Gelukkig kan ik thuis goeie koffie zetten met een Nespresso machine! Nu heb je natuurlijk steeds meer cups die in deze machine passen. Mijn vriend en ik slaan eens in de zo veel tijd een voorraad Nespresso cups in omdat we die eigenlijk het lekkerste vinden. Maar sinds kort komt er een andere variant erg dichtbij de smaak van de ‘echte’ Nespresso Cups.

Jullie kennen denk ik allemaal Australian, ja inderdaad dat ijs merk! Sinds kort heeft Australian ook koffie in haar assortiment en wel in twee smaken. Wij thuis hebben nu alleen nog de Dark roast geprobeerd en ik moet zeggen dat het erg lekker is! De koffiecups zijn 100% biologisch en zijn net zo prettig in gebruik als de originele cups! De koffie is onder andere te koop bij Smeele Delicatessen in het oude centrum van Rijswijk. Dus mocht je wat anders willen proberen dan de Nespresso cups dan zijn de cups van Australian een heel goede vervanging!

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “LIKE: Australian coffee”

  1. Evelien

    Aaah toevallig heeft mijn vriend deze ook laatst voor de tweede keer gehaald omdat hij zo van Espresso houd. Hij vond hem ook heerlijk. Wij hadden ze bij de spar gehaald!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: