PERSONAL: What keeps me busy

deac33ee8e27a0aa9909c88e30ac728bDat is lang geleden, dat ik bijna een week geen artikelen online heb gezet! Normaal zou ik me er heel rot over hebben gevoeld maar nu niet. Deze week was ik zo druk dat ik echt geen tijd heb gehad om te schrijven. Ik heb geen enkele dag lekker een avond op de bank kunnen zitten, dus bloggen zat er echt niet in! Gister keek ik daarom echt uit naar het weekend, ’s avonds heb ik snel gekookt omdat mijn vriend weg moest en daarna ben ik echt op de bank geploft!

Aankomende week komen er weer wat meer artikelen online, ik heb nog heel wat items om over te schrijven. Het weekend is niet vol gepland dus genoeg tijd om te schrijven!

Fijn weekend allemaal!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “PERSONAL: What keeps me busy”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: