INSPIRATION: The balcony

Schermafbeelding 2014-03-22 om 09.45.55

Schermafbeelding 2014-03-22 om 09.45.22Vorige week was het een aantal dagen echt heel mooi weer, het voelde als lente! Helaas was het weekend stukken minder maar daardoor heb ik inspiratie gekregen om ons balkon in te richten! Wij hebben het geluk dat wij twee balkons hebben, ’s middags en ’s avonds zon, lucky us!

Omdat we net na de zomer verhuist zijn hebben we op dit moment nog geen zomer proef balkon. Er staan twee plastic tuinstoelen die we mochten lenen maar eigenlijk wil ik graag een leuk setje kopen voor buiten. Hoe lekker is het om na mijn werk lekker in het zonnetje te kunnen gaan zitten op een gezellig balkon! Bij de Ikea hebben ze hele leuk dingen maar ook bij de Karwei en Intratuin ga ik even kijken naar een leuk ‘tuin/balkon setje’!

Hebben jullie nog tips voor een gezellig balkon?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “INSPIRATION: The balcony”

 1. wenjoylifestyle

  Super leuk al die inspiratie! Dat kleed op het balkon is heel grappig. Vlonders op je balkon maakt het ook heel zomers! En heel veel bloemen en planten :-)

  Beantwoorden
 2. anothertool

  Wij hebben onze tuinmeubels ook van de ikea en we zijn er eigenlijk heel tevreden over. Het was een heeeel goedkoop pakket met een tafel, 2 stoelen met leuning en een bankje voor €100. Echt geen geld dus, want tuinmeubelen kunnen erg duur zijn. Wel moet je de meubelen goed behandelen. Wij gaan nu ons 3e jaar in met deze set en ze zijn echt nog in orde ook al hebben we ze nooit afgedekt in de winter. De 2 onderste foto’s zijn meubels van de ikea als ik me niet vergis. Die van ons waren hetzelfde materiaal als je wil vergelijken ;)
  Dit zijn leuke inspiratiefoto’s, want wij hebben ook maar een terrasje (maar grote dromen van een grote tuin) en we zijn ook bezig met de inrichting ervan voor dit jaar. Wij hebben wel een hele moestuin die er ook nog op moet :)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: