MUSIC: The Mrs. Carter Show World Tour

tumblr_n2qn95Wvpq1rqgjz2o1_1280

tumblr_n2qnbxTEnN1rqgjz2o1_1280

tumblr_n2qnu3H0qJ1rqgjz2o1_1280

tumblr_n2qnrri0xe1rqgjz2o1_1280Het is alweer een week geleden dat ik wakker werd na een geweldig avond in de Ziggodome! Op instagram en facebook zag ik dat veel mede bloggers en vrienden ook deze fantastische show hebben bijgewoond! Bijna waren we er niet bij maar via een collega heb ik, op het laatste moment, toch nog kaarten kunnen kopen! Natuurlijk heb ik de hoofdprijs betaald maar het was het geld meer dan waard!

Deze vrouw is zo fenomenaal goed, ze zingt en ze danst en ze heeft iedereen twee uur lang in haar macht! De show had ik vorig jaar al gezien maar toch was het weer één groot feest! Haar nieuwe nummers zoals XO, Flawless, Blow, Druk in Love waren nieuw in de show en ik vond het geweldig! Maar ook natuurlijk Get me bodied, Single ladies, Why don’t you love me waren te gek!

De volgende keer dat ze in Nederland is ga ik zeker weer, ik wil geen concert meer overslaan!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “MUSIC: The Mrs. Carter Show World Tour”

  1. Anne

    Wauw ik heb ook zo veel goede recensies gelezen over dit concert, moet echt geweldig zijn geweest om daar bij te zijn!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: