HOME: Finally getting there…

Schermafbeelding 2014-03-27 om 17.51.03Sinds ik samenwoon ben ik op zoek naar de perfecte servies/buffetkast voor in de keuken. Zo makkelijk is het namelijk niet om een mooie, niet te grote, goed gekleurde kast, niet te dure, kast te vinden! Meestal waren de exemplaren die ik zag te groot, te duur of niet onze smaak. Dat maakte het ook vooral lastig, mijn vriend en ik vinden niet zo maar iets leuk!

Maar toen, afgelopen maandag, zag een heel leuke kast met een mooie prijs op het internet. Toevallig bij de winkel waar wij ook onze bank hebben gekocht en toevallig waren wij allebei vrij! Dit gaf ons dus mooi de gelegenheid om op kastenjacht te gaan! En ja hoor, daar stond tie! Helemaal goed van formaat, prijs en kleur, je zou bijna kunnen zeggen de perfecte match!

We waren er snel over uit dat deze kast van ons zou worden, dus hebben we diezelfde dag nog de kast mee naar huis genomen. Eenmaal thuis was het natuurlijk even moeilijk om te bedenken hoe we de kast naar boven konden krijgen.. Denk aan mijn sterke vriend en ik met mijn spaghetti-arms…juist! Het is ons uiteindelijk wel gelukt om de kast van de auto naar ons huis te krijgen.. Waar ik niet nog spierpijn van heb!

Eenmaal binnen stond de kast vrij snel, uitpakken en op elkaar zetten was alles! Heel wat anders dan bij een kast van IKEA, wat ik gewend ben! Ik kon dus redelijk snel beginnen met inruimen. En het leuke is, is dat we nu meer dan zat ruimte hebben voor al het servies en glazen. Zoals je ziet staan mijn kookboeken erin, de drankvoorraad en onze glazen collectie!

Wij zijn happy!

Liefs,
Nuria

3 Responses to “HOME: Finally getting there…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: