NEW IN: Levis ankle boots

IMG_5362

IMG_5366Zoals ik al vaker zei; als je er niet naar op zoek bent dan loop je er zomaar tegenaan! Zo ook met deze prachtige enkellaarsjes. Donderdagavond was ik alleen, helemaal in m’ uppie,  gaan shoppen in Den Haag. Ik begon bij ZARA, waar ik goed slaagde, hierover later meer. Daarna naar H&M, ook hier liep ik met een tasje naar buiten. Daarna naar Massimo Dutti waar ik ook wat moois kocht en toen ik dacht nu is het genoeg wilde ik toch nog even langs de Levis store.

Ik las op Annemerel haar blog over de nieuwe Revel jeans en ik was heel benieuwd naar het resultaat bij mij wanneer ik een Revel jeans aan zou hebben. Toen ik klaar was met passen en ik naar de kassa wilde lopen, wees de verkoper mij op een hoekje met 40% korting! Daar word ik altijd blij van!!!

Ik zag ze gelijk staan, deze mooie babies! Perfecte hakhoogte, mooie details van suede en ook nog eens in mijn maat! Ik rende naar de bank om even te zitten en te passen. Ze zitten goed, lopen lekker en staan ook nog eens leuk bij heel veel outfit’s! EN 40% Korting! Wat een match! Ik denk dat ik nog nooit zo snel schoenen heb gekocht! Toen ik eenmaal had afgerekend moest ik wel terug naar de auto want ik had echt veel te veel tasjes in mijn handen!

Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe laarsjes!!

Liefs,
Nuria

Advertenties

7 Responses to “NEW IN: Levis ankle boots”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: