SHOPPING: Ooops I did it again!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCVorige week donderdagavond ben ik in m’n uppie de stad in gegaan en heb ik met echt misdragen! Ken je dat je gevoel wanneer je in de eerste winkel loopt en je niets ziet en je denkt, pfff nou dit word helemaal niet vanavond… Met dat gevoel begon ik.. ik eindigde met het gevoel van, Oeps, ik kan alle tasjes bijna niet dragen maar ik ben zooo goed geslaagd!

Als eerst een statement ketting van ZARA, die ik eigenlijk een tijd geleden al kocht maar nog niet op mijn blog had laten zien. Ik heb hem al een aantal keer gedragen en telkens kreeg ik er complimenten over. Hij is chic maar tegelijkertijd ook stoer! Een mooie toevoeging aan mijn collectie met kettingen!

Verder kocht ik de desbetreffende avond een roze kokerrok! Hier ben ik echt super blij mee! Ik heb niets gepast, omdat het veel te druk was, dus toen ik hem thuis paste was ik helemaal happy. Ik kocht er ook een crop top bij, maar helaas moest die terug. De stof van de rok ik elastisch en hij komt net over mijn knieën. Hij zit mooi hoog, dus in principe is een crop top de perfecte match om hieraan toe te voegen.

Daarna ben ik doorgelopen naar Massimo Dutti, hier zag ik in eerste instantie niet gelijk iets moois maar toen ik weg wilde gaan viel mijn oog op een mooie groene trui. De stof is lekker licht, op de rug zitten knoopjes en hij heeft mooie elleboog patches van suède. De voorkant heeft geen details daarom een foto van de achterkant omdat die de trui specialer maakt!

Eenmaal afgerekend wilde ik nog even bij de Levis store kijken. Via Annemerel haar blog was ik heel nieuwsgierig geworden naar de nieuwe revel jeans. En ja hoor, het werkt! Ik zal hier later nog een apart artikel aan wijden maar mennnn I finally got some ass in this jeans! De jeans naar de kassa gebracht waarna de verkoper mij wees op een hoek met 40% korting, waar ik deze super vette laarsjes scoorde!

En toen was het geld op! Snel terug naar de auto en alles aan mijn moeder en zusje laten zien, die ook erg enthousiast waren over mijn aankopen!

Misdragen jullie je ook wel eens zo erg als je gaat shoppen?

Liefs,
Nuria

Advertenties

6 Responses to “SHOPPING: Ooops I did it again!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: