FOOD: My latest addiction

Schermafbeelding 2014-04-08 om 19.12.53Een van de dingen waar ik aan verslaafd ben is eten. Ik houd van lekker eten en van koken. De laatste tijd eet ik steeds vaker avocado’s. Toen ik nog thuis woonde at ik ze ook wel eens maar niet met de regelmaat van nu. Op mijn werk eet ik steeds vaker een salade met tomaat en avocado, een boterham met kipfilet en avocado, daar kan ik echt van genieten.

’s Avonds eet ik nog niet heel vaak een avocado, natuurlijk wel met burrito’s en enchilada’s maar nog niet verwerkt in andere gerechten. Wat is er dan leuker om nieuwe recepten uit te proberen met dit groene stuk fruit erin verwerkt. Want de avocado behoord namelijk tot de bessenfamilie.

Hebben jullie nog lekkere recepten die ik kan uitproberen?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “FOOD: My latest addiction”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: