TRAVEL: Where to stay in Paris?

f918a6acb6fe6c734a628c79ffeec39aOver twee weken willen the boyfriend en ik een weekend naar Parijs.. Even lekker weg, genieten van deze romantische stad. Maar menn, het is zo moeilijk om een betaalbaar toch schoon/mooi hotel te vinden dichtbij het centrum van Parijs. We hebben ons helemaal suf gezocht op internet, reviews gelezen en ik ben heel wat blogs afgegaan om te kijken of andere bloggers hun goede ervaringen met hotels in Parijs delen. Maar tot nu toe nog geen match gevonden!

Daarom vraag ik jullie vandaag of jullie nog een hotel weten dat jullie ons aanraden? Het liefst zo dicht mogelijk bij het centrum en/of goed bereikbaar met de metro. En natuurlijk ook wel een beetje betaalbaar.

Let me know :-)

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: