WISHLIST: The perfect pair

Schermafbeelding 2014-04-09 om 19.15.05Zwarte pumps, ik ben er al eeuwen naar op zoek. Waar vind ik de juiste hakhoogte, de juiste zool, de juiste pasvorm. Natuurlijk heb stiekem helemaal geen nieuwe pumps nodig maar het zou wel handig zijn als ik een perfect paar in de kast heb staan. Voor mijn werk heb ik genoeg schoenen die ik aan kan maar een mooie zwarte pump ontbreekt nog. Oke, ik heb wel een paar staan maar die zijn zo afgetrapt dat ik er eigenlijk niet meer naar durf te kijken. Op een gala heb ik deze verschrikkelijke afgetrapte votjes nog wel aangehad maar toen had ik een lange jurk aan, hier te zien. Daarom tijd voor een nieuw paar zwarte pumps.

Nu heb ik wat zitten struinen op het internet, want ik heb niet heel veel tijd en energie om elke winkel in en uit te gaan en elke zwarte pump te passen. En alle standaard webwinkels die ik normaal bekijk voor nieuwe items hadden niets in het assortiment, wat ik echt als basic kan toevoegen aan mijn collectie. Daarom ben ik eens gaan kijken bij andere webshops.

In het verleden heb ik bij een schoenenwinkel gewerkt waar ze onder andere ook ’degelijke’ merken verkochten. Daaronder versta ik onder andere Peter Kaiser en Paul Green, deze merken verkopen niet de meest flitsende modellen maar wel hele mooie en goed passende basic modellen. Nu vond ik op mona-mode.be twee paar pumps die ik wel heel erg mooi vind. Het ene paar is wat hoger en van leer gemaakt. Er zit een plateau onder waardoor ze eigenlijk niet zo heel hoog zijn. Het andere paar heeft een iets lagere hak en eigenlijk perfect voor naar mijn werk.

Ik ben er nog niet helemaal overuit maar deze pumps zitten wel in mijn hoofd.
Hebben jullie ook een paar mooie zwarte pumps in de kast staan of ook nog steeds op zoek?

Liefs,
Nuria

Advertenties

4 Responses to “WISHLIST: The perfect pair”

  1. Esther

    Hey! Precies hetzelfde probleem had ik ook. Honderd paar schoenen in de kast maar geen normaal degelijk paar zwarte pumps waar ik ook nog lekker op kon lopen maar ben uiteindelijk geslaagd bij van den Assem in Rotterdam voor suède zwarte pumps van het merk Kennel&Schmenger. Succes! X Es

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: