JEWELLERY: Diamonts and pearls

Schermafbeelding 2014-04-23 om 19.54.50 Schermafbeelding 2014-04-23 om 19.57.22

‘Diamonds and pearls’, het wereld beroemde nummer van Prince. Maar natuurlijk ook de juwelen waar bijna iedere vrouw wel van droomt. Diamanten zijn naar mijn idee wel iets meer in trek dan parels bij meiden van mijn leeftijd, maar toch vind ik parels ook wel heel erg mooi. Parels hebben een soort klasse over zich. Parels zijn chic en charmant en kunnen ook heel trendy en hip zijn!

Een paar jaar geleden droeg ik nog wel eens namaak parels in mijn oren en ook heb ik wel eens een goedkoop parel armbandje gekocht. De laatste tijd draag ik wat minder parels maar hoe leuk zou het zijn om eens een armband met echte parels om mijn pols te hangen! Sieraden vind ik sowieso leuk, vooral zoals, deze armcandy is zo leuk!

Nu zijn echte parels niet bepaald goedkoop en je hebt ook nog eens heel wat verschillende soorten parels dus hoe moet je nu gaan bepalen wat voor parels je om je pols wilt hangen? Ik heb natuurlijk geen bodemloze rekening dus ik moet wel een beetje rekening houden met de prijs. Nu heb ik een hele mooie parelarmband gezien op mesenso.nl.

Op deze website heb je parels in allerlei kleuren en maten. Ook in verschillende sieraden verwerkt zoals ringen, kettingen, armbanden en hangers. Nu heb ik een armband gezien met een zilveren sluiting en die binnen mijn budget past. Het zijn zoetwaterparels en ik vind ze heel erg schattig en classy! Misschien hangt er binnenkort dus wel een mooie parelarmband om mijn pols. You never know!

Dragen jullie wel eens parels?

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: