TRAVEL: Paris I

SONY DSC

IMG_5464

SONY DSC

IMG_5484Wat was het fijn!! Drie dagen in Parijs voelden alsof we samen een week weg waren. Even weg van al het ‘normale’ en ontspannen in Frankrijk! We hebben genoten!! We hebben echt heel erg veel foto’s gemaakt en vandaag een korte samenvatting van de eerste dag in Parijs!

’s Ochtends vroeg vertrokken met de auto, om op tijd in Parijs aan te komen. Rond een uur of 1 kwamen in ons hotel aan, snel inchecken en daarna de stad in. We sliepen in Mama Shelter, wat echt een aanrader is!! Met de metro zijn we richting La Fayette gegaan, even naar binnen maar toen ook snel weer naar buiten, veeeeel te veel mensen!! Daarna hebben we een broodje gegeten en zijn we richtig het Louvre gegaan.

Het was even zoeken maar uiteindelijk stonden we bij de wereld beroemde glazen piramide! Daarna zijn we door de tuinen, lees Tuileries, gelopen richting de Champs-Élysées. Voor een eerste dag hebben we dus flink gewandeld. Nadat we de Arc de triomphe hadden gezien zijn we weer terug gelopen om de metro naar het hotel te pakken. Eenmaal in het hotel waren we zo moe dat we pas om half 9 zijn gaan eten. Gelukkig hoefden we daar de deur niet voor uit want we hebben heerlijk gegeten in de pizzaria van Mama Shelter! Echt, als je lekker pizza wilt eten dan kan ik je de pizza’s daar van harte aanbevelen! Het toetje wat we beiden bestelden was ook echt hemels!! Na de pizza wilden we eigenlijk nog een drankje drinken aan de bar maar die zat zo vol dat we lekker naar de kamer zijn gegaan om wat energie te sparen voor de volgende dag! 

To be continued..

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: