PLOG: 28 april 2014

Schermafbeelding 2014-04-28 om 09.12.51Gister was ik nog lekker een dagje vrij, een prima dag om weer eens te ploggen. De laatste keer was namelijk begin maart en dat is alweer veel te lang geleden! Ik werd veel te vroeg wakker van werklui die mega vroeg lawaai maakten! Ik ben lekker blijven liggen en heb lekker naar de muziek van Ludovico Einaudi liggen luisteren. Heerlijk om mee wakker te worden! Ik ontbeet met aardbeien, lekker vers dus dat was echt genieten! Ik zette een kop thee voor mezelf en ben uitgebreid bloglovin’ gaan bespeuren naar nieuwe blogs!

Schermafbeelding 2014-04-28 om 19.43.19Na het lezen en schrijven van wat artikelen ga ik me opmaken. Badkamer selfie zonder mascara en daarna een selfie wanneer ik eindelijk klaar ben. Haha, nee hoor mijn make-up routine is niet zo ontzettend lang! Ik moet helaas lopen naar het station omdat mijn fiets is gestolen, teruggevonden is en ik hem naar de fietsenmaker moest brengen. Geen probleem want het is super lekker weer! Eenmaal op het station moet ik ongeveer 10 minuten wachten op de trein. En wachten duurt altijd lang….

Schermafbeelding 2014-04-28 om 19.45.38Eenmaal in de stad ga ik heel wat winkels binnen en wanneer ik honger krijg loop ik even langs de smoothie company en geniet ik van een heerlijke smoothie met aardbei, framboos en banaan. Eenmaal uitgeshopt ga ik met de tram naar huis, ik ben geen fan van het openbaar vervoer maar het is even niet anders. Eenmaal thuis show ik mijn nieuwe nikes aan mijn vriend!! Het was echt love at first sight met deze schoenen! Daarna snel koken, er staat vandaag zalm op het menu!

Schermafbeelding 2014-04-29 om 07.42.00Dan aan tafel, de zalm was zo groot dat hij in de pan helemaal is verkruimeld, geen probleem want hij smaakt heerlijk! Daarna ploffen we op de bank en bedenk ik me ineens dat er nog een stapel was opgevouwen moet worden! Het is dus een lekker avondje op de bank in m’n pyjama! Rond een uurtje op 10 verplaatsen we van de bank naar bed en dan val ik eigenlijk al snel in slaap!

Het was een relaxte dag, alle dingen die ik heb geshopt zal ik later nog aan jullie laten zien!

Fijne dag!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: