NEW: Nike airmax 1

IMG_5627

IMG_5626

IMG_5628Whaaaaaaaa, liefde op het eerste gezicht!! Werkelijk!! Deze nike airmax 1 waren echt liefde op het eerste gezicht! Je vind ze pas als je stopt met zoeken en dat was ook weer zo in dit geval! Ik paste ze, zette ze terug en ging verder met winkelen. Ik kreeg ze niet uit mijn hoofd, paste een ander paar in een andere winkel maar dit waren ze niet. Deze plaatjes bleven in mijn hoofd zitten! Daarom ben ik ze nog een keer gaan passen en toen kon ik ze niet meer laten staan!

Ik was eigenlijk op zoek naar lichtere kleuren maar omdat het roze, wat op deze foto’s niet echt neon is, maar in het echt wel, zijn ze toch zomers! Ik ben er echt super blij mee!! Toen ik thuis was kwam ik er zelfs achter dat er kleine hartjes zijn verwerkt in het patroon. Zoals ik al zei, echt liefde op het eerste gezicht!

Hebben jullie ook al een paar nike airmax 1 in de kast?

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

5 Responses to “NEW: Nike airmax 1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: