INSPIRATION: Bring spring into my closet

Schermafbeelding 2014-04-28 om 09.52.16En toen was het alweer 1 mei. De tijd gaat zo snel! De afgelopen weken schijnt de zon steeds vaker en dat zorgt bij mij voor kriebels! Lente kriebels misschien, maar ook kriebels om de winkels in te gaan om zomerse kleding te kopen! Ik heb genoeg kleding voor de zomer maar toch vind ik het leuk om elk seizoen te kijken of iets leuks kan toevoegen aan mijn garderobe. En zoals jullie weten ben ik echt bijna een shop verslaafde te noemen, zoals je hier kan zien..

Maar voordat ik weet wat ik zou willen toevoegen probeer ik eerst inspiratie op te doen. Vaak doe ik dat door verschillende blogs te lezen, kijken wat andere meiden aan hebben en dat te combineren met de items die in winkels hangen. En dit blijkt toch best lastig! Ik wil natuurlijk ook wel dat het bij mij past!

Wat ik nog meer doe om inspiratie op te doen is verschillende webshops bezoeken. Je hebt er tegenwoordig zo veel dat je eigenlijk niet meer weet waar je moet kijken. Maar nu kwam ik laatst bij Zalando en daar hebben ze nu een hele fijn inspiratie pagina. Verschillende stijlen zijn samen gevoegd op 1 pagina dus je kan heel makkelijk zien wat er hip is en wat er bij jou past.

Voor degene die dus ook inspiratie willen opdoen kan ik echt zeggen dat deze site leuk is om te bekijken voor wanneer je iets nieuws wilt aanschaffen maar nog niet precies weet wat!

Wat doen jullie om inspiratie op te doen?

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: