PLOG: 7 Mei 2014

Schermafbeelding 2014-05-07 om 15.53.46Gister was ik lekker vrij en vond het weer tijd voor een plog-dag! Ik stond laat op!! Daarmee bedoel ik een uur of 11! ik maakte ontbijt voor mezelf, lekker scrambles eggs. Daarna opmaken, sinds ik geen wimperextentions meer heb draag ik elke dag weer eyeliner! En binnenkort ben ik ook weer toe aan een nieuwe blush!!

Schermafbeelding 2014-05-07 om 15.56.16Snel aankleden, tijd voor mijn nieuwe denim shirt van Maison Scotch. Daarna werd ik opgehaald door mijn zusje en moeder en zijn we even bij de IKEA geweest. Ik had bijna deze cactussen gekocht maar uiteindelijk toch maar niet gedaan. Toen ik thuis kwam tijd voor een selfie!

Schermafbeelding 2014-05-07 om 19.03.51De middag heb ik lekker op de bank gelegen, hoe lekker om af en toe gewoon niets te doen. Ik bakte een broodje af voor de lunch. Daarna kwam mijn vriend thuis en hebben we naar vakanties zitten zoeken, blijft moeilijk! En omdat ik nog geen zin had om te koken kwamen de chippies tevoorschijn.

Schermafbeelding 2014-05-07 om 22.18.47Toch nog een lekkere maaltijd op tafel gezet! Het was pasta met kip, champignons en courgette. Na het eten heb ik een lijstje gemaakt met blogs die ik nog wil schrijven! En wie schrijft, die blijft! Sinds gister hebben we ook een super handig apparaat om de ramen mee te poetsen.. Liever lui dan moe zeggen ze dan weleens.. Maar alle ramen zijn weer brandschoon! Daarna ben ik op de bank gaan zitten met een grote kop thee!

Liefs, 
Nuria

Advertenties

2 Responses to “PLOG: 7 Mei 2014”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: