NEW: Nike x Liberty Air Max 1

IMG_5753

IMG_5755

IMG_5754Ooops, I did it again! Al een hele tijd had ik deze nike air max 1 op het oog. Ik wilde ze bestellen via Liberty London maar daar waren zo snel uitverkocht dat ik nog een maand moest wachten! Gefocust zat ik achter mijn macbook, te wachten tot dat ik dit paar kon bestellen. Uiteindelijk kwamen ze een dag later dan ik had verwacht op nike.com!

Ik was zo blij toen ik ze kon afrekenen en ik een bevestiging van mijn bestelling kreeg, normaliter is dat wel anders als ik een bestellingsbevestiging krijg want dan weet ik dat ik weer een klein beetje armer ben! Maar dit was een speciaal geval, ze zijn elke euro waard! Na 1 dag werden ze al bezorgd, super blij was ik toen ik mijn pakket ophaalde bij de buurvrouw!

Eenmaal uit de doos kon ik alleen nog maar staren! Deze nikes zijn bijna te mooi om aan te doen en het zou al helemaal zonde zijn als ze vies worden! Dus zuinig zijn op deze muiltjes, Nuria! Gister had ik ze voor het eerst aan omdat ik het wel ‘zomerse’ schoenen vind moet het zonnetje ook wel schijnen! Ze lopen goed maar ik heb er helaas wel een HELE GROTE blaar aan over gehouden, ach dat neem ik dan maar voor lief! Want wie mooi wilt zijn moet pijn lijden!

Wat vinden jullie van dit paar?

Liefs,
Nuria

5 Responses to “NEW: Nike x Liberty Air Max 1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: