SHOPPING: BCN shopping city!

foto 1

foto 1

foto 2

fotoVorige week maandag en dinsdag was ik in Barcelona en naast dat we heel erg lekker hebben gegeten, hebben we ook ontzettend veel gewinkeld! De ZARA hanteert in Spanje lagere prijzen en dat is altijd leuk! Ik ging met bergen kleding de paskamer in maar ik heb me redelijk in kunnen houden! Uiteindelijk heb ik bij ZARA 3 items gekocht, een wit jurkje, een zwarte kokerrok (niet op de foto) en een gestreepte crop top! Ik was al een hele tijd op zoek naar een crop top voor op de roze kokerrok die ik laatst kocht! En nu heb ik eindelijk de perfecte outfit bij elkaar!

Bij Oysho heb ik echt mijn ogen uitgekeken, ik vind de webshop altijd al leuk maar de winkels zijn echt 100 keer leuker!! Mijn oog viel direct op een bikini met een citroenen print! Nog leuker vind ik de franjes die op de top en ook op het broekje zitten. Na even goed passen heb ik deze bikini mee naar huis genomen! Verder heb ik bij MISAKO een kleine handtas gekocht. Ik vond het model zo leuk en twijfelde nog een klein beetje over de kleur. Maar na een paar bedenk momenten en overleg met mijn moeder en zusje heb ik hem toch gekocht! En daar ben ik toch wel heel blij mee!!

Voor nu heb ik wel weer even genoeg geshopt…

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “SHOPPING: BCN shopping city!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: