FOOD: Nom nom nom tag

Vandaag de nom nom nom tag welke ik las op brouwertje.com Zij had de tag overgenomen van Lnnk en hij komt oorspronkelijk van Team Confetti. Hoe leuk om te lezen over food, ik kan mezelf niet echt een foodie noemen maar of ik van eten houd dat is een feit! 

Wat vind jij lekker wat verder iedereen vies vindt (en andersom)?
Mmm, het begint al lastig, pindakaas met hagelslag vind ik echt mega lekker en sommigen die walgen daar echt van. Daarentegen heb ik niets met kaas en jam! Ooh ja, een krentebol met kaas vind ik ook suuuuper lekker!

710158861675502072_12704325

Wat kook jij het liefst (en veel te vaak)?
Koken vind ik echt heel erg leuk en wat ik het liefste maak hangt eigenlijk af van voor wie ik kook. Maar ik kook het liefste pasta carbonara! Dit is makkelijk en zoo lekker! Dit eten we bijna elke week!

In welk restaurant zou je het liefste elke dag eten?
Elke dag hetzelfde, dat lijkt me eigenlijk helemaal niets maar als ik dan toch moet kiezen dan kies is voor sushi! Het maakt me niet zo veel uit welk restaurant maar sushi is always a good idea!!!

697126532837252007_12704325

Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?
Jeetje dat is een lastige vraag omdat ik zo veel dingen lekker vind op een broodje. Ik denk aan gedroogde tomaatjes, pesto, avocado, fuet of iberico ham! Ik kan zo snel niet bedenken wat de beste combinatie zou zijn maar ik zou mijn broodje dan Mediterana de Nuria noemen, dat klinkt goed toch!

Deel een handige kooktip.
Mijn tip, lees voordat je gaat koken het recept goed door of bedenk even goed wat je allemaal nodig hebt want niets is zo vervelend dat je er tijdens het koken achter komt dat je een ingredient mist!!

SONY DSC

Wat staat er nog op je food baking bucket list?
Ik zou heel graag nog eens een perfect chocolade lava cakeje bakken of een perfecte cheescake, maar dan echt dat ‘tie ook Amerikaans smaakt!

Zelf koken / eten bestellen / buiten de deur eten?
Zelf koken vind ik echt heel erg leuk, ik maak er alleen te weinig tijd voor. Als ik echt moet kiezen dan kies ik voor buiten de deur eten, het liefst in de zomer, op een terras en dan lekker lang natafelen!

IMG_0351

Ben je ergens allergisch voor?
Ik ben allergisch voor pinda’s! En ja life sucks, want deze allergie heb ik pas sinds een paar jaar en ik vind pindakaas met nootjes zoo lekker!!

 Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd/weken/dagen?
De afgelopen tijd eet ik heel veel avocados, maar ook kinderbuenos ben ik weer helemaal gek van de afgelopen dagen!

703590625785911520_12704325

Wat is je favoriete toetje?
Mijn favoriete toetje is zonder twijfel tiramisu a la mama! Mijn moeder maakt echt de aller aller beste tiramisu. Inmiddels komt mijn tiramisu ook in de buurt, dus ik moet blijven oefenen! Maar ik houd natuurlijk ook van allerlei soorten taartjes, chocolade mousse en andere zoetigheden!

Als je wilt, neem de tag over, want ik vind het leuk om te lezen wat jullie smaakpapillen laat genieten!

Liefs,
Nuria

Advertenties

3 Responses to “FOOD: Nom nom nom tag”

  1. LNNK

    Het blijft een heerlijke tag (waar ik honger van krijg ;) ). Avocado vind ik ook erg lekker en Iberico-ham mmmm

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: