NEW: NAKED 2!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCTwee weken geleden was ik met mijn zusje en ouders in Barcelona. We hebben twee dagen geshopt en ik kon de Sephora niet overslaan! Wat al heel erg lang op mijn verlanglijstje stond was namelijk het oogschaduw palette van Urban Decay Naked 2! Ik had er heel erg veel over gelezen op andere blogs en veel make-up looks gezien!

Toen ik de kleuren in het echt zag was ik overtuigd en de doos is net zo mooi als de kleuren oogschaduw! Ik kon ‘m dus eigenlijk niet laten liggen! Tot nu toe heb ik geen van alle kleuren nog gebruikt. Hebben jullie dat ook wanneer je iets nieuws heb is het altijd ‘spannend’ om het voor het eerst te gebruiken?! Ik denk dat wanneer ik een feestje heb ik een mooie look ga creëren! And when I do I will show you!

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “NEW: NAKED 2!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: