SPORTS: Celebrate hockey!

IMG_6258

IMG_6264

IMG_6269

IMG_6276Ik ben de afgelopen twee weken veel bezig geweest met hockey, zoals jullie de afgelopen hebben kunnen zien en lezen op mijn blog. Het WK voor de heren en dames vond plaats in Den Haag en dat is voor mij echt om de hoek! Inmiddels is het hockeyfeest alweer voorbij en mis ik het nu al! De hele dag hockey kijken, binnen 20 minuten in een dorp terecht komen waar alles om hockey draait.. Het was echt één groot feest!

Afgelopen weekend speelden de dames en de heren allebei de finale tegen Australie. De dames wonnen zaterdag goud, echt een top prestatie, ze zijn echt de aller aller beste! Zondag verloren de mannen tegen Australie en het was duidelijk dat de aussies een aantal stappen verder zijn dan onze hockeymannen.. Ondanks het verlies hebben we er wel een feestje van gemaakt! Na de huldiging ben ik met een aantal meiden op zoek gegaan naar spelers en al snel stuitten we op het Australische team..

IMG_6300

IMG_6307Na met een de coach van de Nederlandse dames op de foto te zijn geweest belandden we tussen het Nederlands heren elftal! Ik wist echt niet wat me overkwam en heb een paar keer vol verbazing staan kijken toen een teamlid weer een biertje atte of een chickie stond te tongen haha!! Ja het blijven gewoon hockeyers natuurlijk! Na een hoop foto’s en selfies gemaakte te hebben, gingen de voetjes nog even van de vloer!

Schermafbeelding 2014-06-16 om 14.59.43

Schermafbeelding 2014-06-16 om 18.19.15

Deze kiekjes wilde ik jullie niet onthouden en voor mij is het nog even nagenieten van een top evenement! Op naar 2017, het EK in Amsterdam!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: