WISHLIST: ZARA SALE

Schermafbeelding 2014-06-19 om 21.42.16 Schermafbeelding 2014-06-19 om 21.43.25 Schermafbeelding 2014-06-19 om 21.40.37 Schermafbeelding 2014-06-19 om 21.44.20Wat doe je als je een mailtje binnen krijgt dat de sale bij ZARA begint, juist.. Dan kijk ik direct of er wat tussen zit wat al de moeite waard is om in mijn winkelmandje te doen. Tot nu toe zit er nog niets in mijn mandje maar al wel heel wat op mijn wishlist. Natuurlijk zal ik niet alle items aanschaffen maar een paar items vind ik toch wel erg mooi!

Het blauwe en zwarte jurkje zijn echt super! Ideaal voor naar kantoor of met wat extra accessoires erbij voor naar een feestje. De tops vind ik zo leuk omdat ze net iets extra’s hebben, een bijzonder design op de rug of met een ruche. De tassen zijn natuurlijk mijn favoriet. Ik ben echt een tassenaddict dus eigenlijk heb ik er al zat in de kast liggen.. Ooooh maar ze zijn zoo mooi!! De rokken vind ik wel heel erg leuk maar ik weet niet of het me echt zal staan, vooral de rok met een print zou ik graag willen passen om te zien of het me goed staat. De rode rok zou een mooie toevoeging aan mijn kast zijn!

Hebben jullie de sale bij ZARA al bekeken?

Liefs,
Nuria

Advertenties

2 Responses to “WISHLIST: ZARA SALE”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: