INSPIRATION: White sheets

Schermafbeelding 2014-06-28 om 18.00.29De afgelopen weken heb ik me verdiept in de wereld van bedden. We hebben een nieuw bed nodig, ik word elke ochtend wakker met pijn in mijn rug en nek, geen pretje dus! Het matras waar we nu op liggen is 16 jaar oud dus ook echt aan vervanging toe. En wat is er leuker om op pinterest ook inspiratie op te doen voor een nieuw bed en dan ook nieuw beddengoed.

Ik ben gek op witte en lichte slaapkamers! Een compleet wit bed zorgt voor rust en krijg ik een heerlijk fris gevoel. Op pinterest is er genoeg inspiratie te vinden en daarom wil ik vandaag wat inspiratie met jullie delen. Het liefst heb ik al mijn lakens spierwit maar het nadeel daarvan is wel dat je snel vlekken krijgt.

Genoeg moois om bij weg te dromen, binnenkort misschien wel bij mij thuis..

Fijne zondag!

Liefs,
Nuria

4 Responses to “INSPIRATION: White sheets”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: