NEW: Rayban new wayfarer

IMG_6610

IMG_6609Jaaaaa, eindelijk heb ik ‘m! In de zomer van 2012 had ik deze bril van mijn vader geleend, hij heeft een zwarte. Ik vond deze bril zo leuk en klassiek (goeie reden om de bril van mezelf te mogen kopen) dat ik hem heel graag zelf ook wilde hebben. Een paar maanden geleden kwam mijn zusje ineens met het verhaal dat zij de bril had over gekocht van mijn vader… Grrr… daar was ik natuurlijk niet blij mee!! Maar ondanks dat was ik nog steeds op zoek naar deze mooie bril.

Je kan deze bril overal kopen maar ik koop niet alles voor de volle prijs, op zoek dus naar een winkel met deze bril in de uitverkoop. Omdat het een klassiek model is en die niet vaak in de sale gaan was dat nog best lastig! Uiteindelijk wees mijn zusje me erop dat ze bij de V&D in Den Haag nu een shop-in-shop hebben (Solaris) met veel korting op zonnebrillen! Gister ben ik gaan kijken en ze hadden ‘mijn’ Rayban New Wayfarer en zelfs in twee kleuren! Na een paar foto’s en whatsapp gesprekken met mijn zusje maakte ik mijn keuze!

Het is een bruine geworden met groene lenzen. Ik ben er zo blij mee! Jammer dat het vandaag de hele dag regent en dat ik hem vandaag dus niet zal dragen! Maar deze zomer zal deze bril heel veel op mijn neus te vinden zijn!

Fijn weekend!

Liefs,
Nuria

Advertenties

5 Responses to “NEW: Rayban new wayfarer”

  1. chitchatontherocks

    Je gaat in elk geval geen spijt hebben van je aankoop. Ik heb ook drie Wayfarers (die heb ik wel in de loop van 7 (!) jaar gekocht) en ik draag ze nog steeds met even veel plezier als in ’t begin!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: