SERIES: Suits

Wallpaper-suits-32625724-1280-720

suits

Suits

087bdf652c670f2cce77de5f7aa72303Jep, ik heb een nieuwe verslaving! Na Homeland ben ik nu helemaal in de ban van Suits. Deze serie loopt al vanaf 2011 in Amerika en ik heb al veel mensen erover gehoord. Eigenlijk alleen maar positieve verhalen en nu ben ik zelf ook overtuigd.
De karakters vind ik goed neergezet, de verhaallijn is sterk en niet geheel onbelangrijk, er spelen acteurs mee met zeer goede looks! Neem nou Harvey Specter (Gabriel Macht), hij is echt een snoepje om naar te kijken! Mike Ross (Patrick J. Adams) mag er ook wezen hoor maar Harvey is toch echt mijn lievelings! Voor de heren is er ook wat om van te genieten, Rachel (Megan Markle) is een prachtige vrouw waar menig man verliefd op kan worden!

Al met al, ik ben fan en ik ben blij dat ik pas in seizoen 1 zit, zodat ik nog heel wat afleveringen voor de boeg heb!

Liefs,
Nuria

 

Advertenties

3 Responses to “SERIES: Suits”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: