INSPIRATION: Rugs

Schermafbeelding 2014-07-13 om 22.32.29Inmiddels woon ik al bijna een jaar niet meer thuis, het huis waar ik nu samen met mijn vriend woon voelt steeds meer als nieuw thuis.. maar sommige dingen missen nog! Ik moet zeggen dat ik het lastig vind om gezelligheid in huis te brengen, natuurlijk komt dat steeds meer nu de inrichting meer compleet is, maar echt af is het nog lang niet!

Thuis, in mijn oude huis was gezelligheid overal en ik denk vaak na waar die gezelligheid vandaan komt. Het komt eigenlijk door alle spullen die er staan en de mensen waarmee je samen bent. Ach, ik moet ook niet te graag en te snel willen dan ons huis af is. Toch ben ik erachter wat iets meer gezelligheid kan brengen in ons huis, juist een vloerkleed. Klinkt misschien gek maar ik ben ervan overtuigd!

Op pinterest heb ik heel wat inspiratie op kunnen doen. Zoals je ziet houd ik erg van kleur en omdat onze meubels redelijk neutraal zijn zou een kleed met veel kleur en/of een print niet verkeerd zijn. Jep, ik weet het zeker, ons huis heeft een mooi vloerkleed nodig!

Liefs,
Nuria

2 Responses to “INSPIRATION: Rugs”

  1. Anouk

    Ben er dol op! Ik ben helemaal weg van die roze die je hebt geplaatst… weet alleen niet of die kleur te bont is om lange tijd in huis te liggen? Welke vind je zelf het leukst:)?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: