MOVIE: Must sees – 3

Schermafbeelding 2014-07-27 om 08.57.04

The fault in our stars, de tranentrekker waar iedereen het over heeft! Ik heb het boek niet gelezen want ik ben niet zo’n grote lezer maar een filmkijker des te meer! Deze film wil ik eigenlijk in mijn eentje in de bioscoop zien om ongegeneerd te kunnen janken en niets te hoeven zeggen wanneer de film eindigt.

Lucy, deze trailer zag ik afgelopen weekend voor het eerst op tv en sprak me gelijk aan! Scarlet vind ik een geweldig actrice en Morgan Freeman is een held op zich! De film gaat over een studente die ongevraagd in een gevaarlijke deal belandt. Hierdoor ontdekt ze dat haar intellectuele ontwikkeling geen grenzen meer kent. Een zeer interessante film!

Deze trailer kon natuurlijk niet ontbreken! De trailer van de lang verwachte verfilming van fifty shades of grey werd afgelopen donderdag wereldkundig gemaakt en kwam al snel op mijn scherm terecht! De trilogie heb ik gelezen en ik weet niet of ik zo blij ben met de verfilming. Ik heb mijn eigen inbeelding van Anastasia en Mr. Grey en met deze film komt daar toch wat verwarring in! Maar goed, de film wil ik sowieso gezien hebben, we moeten nog wel even wachten want hij komt pas uit op valentijnsdag volgend jaar.

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: