LIKE: The Beyoncelogues

the-beyoncelogues-single-ladies-little-bobo-nina-millin-dramatic-monologue-funny-video_0Ik ben een groot Beyoncé fan en daar kom ik ook voor uit! Dit weekend vond ik op youtube een aantal leuke en inspirerende video’s van een actrice die de teksten van Beyoncé niet zingt maar vertelt in een monoloog. Nina Millin is een actrice en Esquire.com toonde de The Beyoncelogues met succes. Zij omschreven het als volgt: ”Spoken Word Beyoncé Lyrics Are So Real It Hurts – Putting a Shakespearian twist on Bey’s modern classics is the best thing you’ll watch all week”’.

Ik moest er eerst een beetje om lachen en later vond ik de lading van de teksten toch anders. De teksten komen op een andere manier binnen dan wanneer het wordt gezongen. Nina Millin heeft nog meer monologen op youtube staan en die vindt je hier! Have fun watching!

Liefs,
Nuria

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d bloggers liken dit: